Sette opp og administrere databasesynkroniseringer
Alle arbeidsområdemedlemmer kan opprette databasesynkroniseringer med leverandører som Jira, GitHub og Salesforce. Arbeidsområdeeiere administrerer tilkoblingstillatelser og kan se gjennom eller fjerne enhver synkronisering.
Hopp til vanlige spørsmålArbeidsområdeeiere kan styre hvem som kan opprette tilkoblinger, i innstillingene for tilkoblinger. Alle medlemmer unntatt gjester kan opprette en databasesynkronisering for en støttet leverandør, så lenge abonnementet for arbeidsområdet inkluderer den. Medlemmer kan logge på med egne kontoer og synkronisere data fra kildekontoer de har tilgang til.
Merk: Denne innstillingen kontrollerer hvem som kan opprette interne tilkoblinger, som dem teamet ditt bygger med Workers. Den endrer ikke hvem som kan opprette databasesynkroniseringer. Eksisterende synkroniseringer administreres fra tilkoblingssiden til den aktuelle leverandøren.
Kun arbeidsområdeeiere kan se Administrer-fanen i Innstillinger → Tilkoblinger og endre tilkoblingstilgang.
Åpne Innstillinger.
Velg Tilkoblinger.
Åpne Administrer-fanen.
Administrer-fanen har to seksjoner:
Administrer tilkoblinger og tokener: Åpne Alle tilkoblinger for å se gjennom tilkoblinger lagt til av medlemmer av arbeidsområdet, eller Alle personlige tilgangstokener for å se gjennom tokener opprettet av medlemmer.
Administrer tillatelser: Konfigurer tillatelser til å installere tilkoblinger, tilgang til egendefinerte MCP-servere og hvem som kan opprette interne tilkoblinger.
Denne innstillingen begrenser ikke hvem som kan opprette databasesynkroniseringer. Akkurat nå kan alle arbeidsområdemedlemmer opprette en databasesynkronisering for en støttet leverandør.
Gå til Innstillinger → Tilkoblinger → Administrer og bla ned til Administrer tillatelser.
Finn Begrens hvem som kan opprette interne tilkoblinger.
Åpne rullegardinmenyen og velg ett av følgende:
Alle arbeidsområdemedlemmer: Alle arbeidsområdemedlemmer kan opprette en databasesynkronisering.
Kun arbeidsområdeeiere: Kun arbeidsområdeeiere kan opprette en databasesynkronisering.
Arbeidsområdeeiere og valgte grupper: Arbeidsområdeeiere og medlemmer av valgte grupper kan opprette en databasesynkronisering.
Hvis du velger Arbeidsområdeeiere og valgte grupper, velg gruppene som skal ha tilgang.
Denne kontrollen er separat fra Begrens hvilke tilkoblinger medlemmer kan installere, som bestemmer hvilke tilkoblinger medlemmer har lov til å installere.
Gå til Innstillinger → Tilkoblinger og åpne Bla gjennom tilkoblinger.
Bruk Søk etter tilkoblinger for å finne en leverandør, eller begrens katalogen ved å bruke Alle kategorier og Alle typer.
Åpne Alle typer og velg Databasesynkronisering for å finne leverandører som støtter databasesynkronisering.
Velg en støttet leverandør, for eksempel Atlassian, GitHub eller Salesforce.
Gå til Innstillinger → Tilkoblinger og åpne Tilkoblet.
Bruk Søk etter tilkoblinger, Alle kategorier eller Alle typer for å finne en tilkobling.
Sjekk merkelappen ved siden av navnet:
Laget av Notion: En tilkobling laget av Notion.
Intern: En tilkobling laget av teamet ditt, også tilkoblinger laget med Workers.
Bruk handlingen som vises ved siden av tilkoblingen, for eksempel Fullfør oppsett, Legg til tjenester eller Administrer, for å fortsette oppsettet eller åpne innstillingene.
Tilkoblet-fanen viser tilkoblinger, ikke hver enkelt databasesynkronisering. For å se gjennom synkroniseringene for en leverandør åpner du Databasesynkronisering for leverandøren og velger Dine synkroniseringer.
Etter at du har valgt en leverandør:
Velg Databasesynkronisering fra leverandørens tilkoblingstyper.
Åpne Oversikt.
Velg tilkoblingsknappen, for eksempel Koble til Jira.
Følg leverandørens trinn for å logge på og godkjenne tilgang.
Den tilgjengelige konfigurasjonen avhenger av leverandøren. For Jira kan du:
Velg et tilkoblet Jira-nettsted.
Velg hvilke områder i Jira som skal tas med.
Velg hvor mye historikk for arbeidsoppgaver i Jira som skal synkroniseres.
Velg egendefinerte egenskaper, eller slå på Synkroniser alle nåværende og fremtidige egendefinerte egenskaper.
Velg Opprett synkronisering.
Åpne leverandørens Databasesynkronisering-innstillinger og velg Dine synkroniseringer. Hver synkronisering viser:
Den tilkoblede kildekontoen
De valgte ressursene
Databasene som er opprettet av synkroniseringen
Gjeldende status for hver database
Siste synkroniserte tidspunkt
Velg Rediger for å endre konfigurasjonen for synkroniseringen.
Under den første importen kan én database ha statusen Fungerer som den skal, mens en annen fortsatt har statusen Fyller inn historiske data.
Åpne den synkroniserte databasen.
Velg Synkronisert øverst i databasen.
Gjennomgå gjeldende status og tidspunktet under Synkronisert til og med.
Vanlige spørsmål
Påvirker endring av denne tilgangen eksisterende synkroniseringer?
Påvirker endring av denne tilgangen eksisterende synkroniseringer?
Nei. Innstillinger for tilkoblingstillatelser påvirker ikke eksisterende synkroniseringer og begrenser heller ikke hvem som kan opprette nye databasesynkroniseringer. Eksisterende synkroniseringer administreres fra leverandørens tilkoblingsside.
Kontrollerer denne innstillingen hvem som kan opprette databasesynkroniseringer?
Kontrollerer denne innstillingen hvem som kan opprette databasesynkroniseringer?
Nei. Akkurat nå kan alle arbeidsområdemedlemmer opprette en databasesynkronisering for en støttet leverandør, så lenge abonnementet ditt inkluderer synkronisering med leverandøren. Innstillingen styrer hvem som kan opprette interne tilkoblinger, som de teamet ditt lager med Workers.
Kan arbeidsområdeeiere redigere eller slette en synkronisering opprettet av et annet medlem?
Kan arbeidsområdeeiere redigere eller slette en synkronisering opprettet av et annet medlem?
Ja, arbeidsområdeeiere kan redigere eller slette alle synkroniseringer opprettet av et annet medlem.
Hvilke abonnementer støtter databasesynkroniseringer?
Hvilke abonnementer støtter databasesynkroniseringer?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira og GitHub
